Succesvol naar een nieuwe baan

Marjolijn gischler – Loopbaancoach

Ben je op zoek naar een werkplek die écht bij je past? Ik help je graag.

Werken in een passende baan geeft je naast veel levensgeluk ook een dosis energie. Zelf weet ik dat maar al te goed. Ook ik heb een paar keer in mijn loopbaan keuzes gemaakt waar ik lang over twijfelde maar waarbij ik uiteindelijk toch mijn vaste baan vaarwel zei. Doodeng, maar een klein stemmetje verzekerde mij dat het goed zou komen. En goed kwam het. Sterker nog, het werd zelfs stukken beter.

Zulke beslissingen scheppen ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Het is een regelrechte overwinning om na een periode van onvrede en getob weer met plezier naar je werk te gaan.

Gedurende 16 jaar werk ik nu als loopbaanadviseur/-coach en heb honderden mensen ondersteund in het succesvol vinden van werk dat bij hen past. Want met de juiste baan, komt er absoluut meer plezier en rust in je leven! Ik begeleid mensen één op één, in groepsverband maar ook ‘op afstand’ online via Zoom.

De meeste mensen die bij mij loopbaanbegeleiding volgen, hebben een HBO werk- en denkniveau of hoger en zijn al enige jaren werkzaam in het bedrijfsleven of non-profitsector (40 jaar en ouder).

Wil je meer weten over hoe ik je verder kan helpen? Bel me of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek: marjolijn@succesvolnaareennieuwebaan.nl of 06-30813289. Of kijk op www.succesvolnaareennieuwebaan.nl voor meer informatie.