Saskia Gelauff

certificatiespecialist

Als Certificatiespecialist help ik ondernemers met het halen van een certificaat op gebied van kwaliteit of veiligheid, bijvoorbeeld ISO of VCA of een andere branche gerichte norm. Heb jij een certificaat nodig, omdat je opdrachtgevers erom vragen, of omdat je de kwaliteit van je dienstverlening en daarmee je klanttevredenheid wilt verhogen, laten we er samen een behapbaar managementsysteem van maken.

Ondernemers die goed zijn in hun vak, kwaliteit leveren en veilig werken, kortom druk zijn met het uitvoeren van de klussen, hebben niet altijd voldoende tijd en kennis om zich goed genoeg voor te bereiden op de jaarlijkse audit. Komt de rood omrande datum – de dag waarop de auditor langs komt – in de agenda dichterbij, laten we samen de voorbereiding doen, zodat jij een stressvrije audit tegemoet kunt zien. 

Ik kan je helpen bij het uitvoeren van de interne audits, directiebeoordeling, werkplekinspecties, toolboxen of het opzetten van kwaliteitsmetingen. 

Als Veiligheidskundige vind ik het belangrijk dat mensen hun werkzaamheden zo veilig mogelijk kunnen doen, zodat zij ’s avonds gezond en wel bij hun dierbare op de bank zitten. Samen met de ondernemer en medewerkers kijken we welke risico’s kunnen zich voordoen tijdens de werkzaamheden en welke maatregelen kunnen we daarvoor nemen. De Risico Inventarisatie en Evaluatie. Kwaliteit en Veiligheid – een dagelijkse uitdaging!

Certificeren, laten we het samen doen!

Saskia Gelauff