PowerMindcoach

Erwin wils

Heb je uitdagende doelen voor jezelf gezet, maar heb je een intern stemmetje dat je tegenwerkt?

–  Ben je expert in jouw vakgebied, maar vind je het lastig te groeien met je bedrijf?

–  Wil je graag slimmer werken in plaats van harder om meer te verdienen?

–  Vind je het lastig om een prijs voor jezelf te bepalen?

–  Weet je dat er meer in jezelf zit dan je er nu uithaalt, maar loop je voor je gevoel vast?

Als je 1 van deze vragen met “ja” hebt beantwoord, zit je bij mij goed. Ik geniet ervan om jouw leven en business te transformeren op een positieve manier. Mijn motivatie komt uit deze geweldige quote van Napoleon Hill: “Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve”. Welke reis je ook wilt ondernemen, het begint met de juiste mindset en dat is mijn specialiteit.

Ik ben mindset coach en ik transformeer experts in ondernemers. Ik zorg ervoor dat jouw missie, visie en kernwaarden helder worden en jij je eigen weg vindt om je doelen te behalen. Je visie wordt je doel, je missie de drijvende kracht achter je bedrijf en je kernwaarden de “vangrails” op jouw weg naar succes.

De resultaten die je momenteel haalt zijn het gevolg van de persoon die je nu bent. Wil je andere resultaten, dan zal je moeten veranderen. Als jij daar klaar voor bent, help ik jou met de gewenste verandering. Neem gerust een kijkje op mijn website of LinkedIn profiel voor meer informatie. Of neem contact op voor een gratis intake gesprek om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Onthoud, een opportunity gaat nooit verloren, hij gaat hooguit naar een ander.