Bijeenkomst 29 november 2021

Wanneer

29/11/2021    
09:00 - 11:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Let op! Deze bijeenkomst is vanwege de aangescherpte corona-maatregelen en daarmee het dringende thuiswerkadvies en beperken van de reisbewegingen ONLINE! De inloglink is inmiddels naar alle leden verstuurd. Wil je deze bijeenkomst ook bijwonen, maar heb je nog geen link? Stuur dan een WhatsApp, mail of een bericht via het contactformulier!

Maandag 29 november gaan we live netwerken. Voor deze bijeenkomst zijn er 5* live plekken, zijn er meer aanmeldingen dan krijg je van mij een online link toegestuurd.

De inloop is vanaf 09.00 uur en uiterlijk 09.15 uur beginnen we. Vertel in ongeveer een minuut wie je bent, wat je doet en vooral: wat je zoekt! Hierna doen we nog een tweede rondje waarin je kunt aangeven of je iemand verder kunt helpen.

Voor deze netwerkbijeenkomst zijn 5 live plekken beschikbaar, daarna kun je online aanmelden (aanmelding gaat open als de live plekken vol zijn).

*Indien er meer plaatsen beschikbaar zijn wordt de aanmelding hierop aangepast. Bij afmeldingen op de live plekken worden de gasten van de online plekken uitgenodigd om live aanwezig te zijn. Bij Ter Zake komen we op afspraak en is er geen QR-code nodig . Wel vragen we je om bij binnenkomst een mondkapje te dragen en hanteren wij de 1.5 meter afstand-regel. Na plaatsnemen aan de tafel kan het mondkapje weer af.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.