Wanneer

16/04/2020    
09:15 - 11:15

Reserveringen

Reserveren gesloten

Donderdag 16 april is er weer een netwerkbijeenkomst van 09.15 uur tot 11.00 uur online. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus gaan we online netwerken via LiveWebinar van Internet- en Tekstbureau DrsPee. De digitale inloop is om 09.15 uur, vanaf dat moment kun je de meetingroom in en eventueel testen of je beeld en geluid werkt. Om 09.30 uur starten we met het netwerken.

Zoals bij de live meetings krijgt iedere aanwezige de mogelijkheid om in ca. een minuut te vertellen wie je bent, wat je doet en vooral: wat je zoekt! Hierna doen we nog een tweede rondje waarin je kunt aangeven of je iemand verder kunt helpen.

Op 16 april is er ook online een 10-minutenpresentatie en deze keer in handen van Peter Otte van Phonextra

Mobiel succesvol werken, nu meer dan ooit noodzaak
Door de corona crisis zijn we allemaal aan huis gekluisterd. Al twee weken zitten we met vier of meer op datzelfde wifi-netwerk, merken ze dat die jaren oude smartphone tóch wel erg traag is en is die afgestofte laptop er ook ineens mee opgehouden. Dan moet je als MKB’er of ZZP’er echt even contact opnemen, want je kunt je klanten natuurlijk niet in de kou laten staan.
Phonextra zorgt ook in deze vreemde tijden voor een prima smartphone, laptop of tablet. Ook eventueel refurbished. Tegen een eerlijke prijs. En nu je toch minder te doen hebt, kijk eens naar die mobiele maandfactuur of je vaste internet thuis. Dat maandbedrag kan vast lager. Met een Quickscan kijk ik er graag naar. En regel dat voordeliger contract.
Wil je mijn presentatie bijwonen, dat kan, op 16 april. Vooralsnog online. Vanuit je eigen bureaustoel.
Tot dan!

Meld je aan via onderstaand formulier, waarna je op woensdagavond 15 april de inlog-link ontvangt voor donderdagochtend.

LETOP! De online aanmelding is gesloten. Wil je toch morgenochtend netwerken? Laat het even weten via WhatsApp of een gewone mail en je ontvangt de inlog-link voor de bijeenkomst!

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.